Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kínálatunk

Rólunk

Az EKO Konzervipari Kft. 1964 óta gyárt konzervipari termékeket, részese a kelet- magyarországi feldolgozóiparnak, Nyíregyháza város és Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegye gazdasági életének. Munkatársaink nagy része több évtizede a cégnél dolgozik és mindent tudnak a konzervgyártásról, azaz, hogy miből, hogyan lehet és kell minőségi, egészséges élelmiszert készíteni. A mintegy 60 éves múlt mellett modern technológia áll rendelkezésünkre, mely képes a nagyüzemi méretű termelésre és lehetővé teszi a legkorszerűbb zárási (vákuum) és hőkezelési (sterilizálás, pasztörizálás) technológiák alkalmazását.

Ezáltal olyan termékeket gyártunk, melyek egyáltalán nem tartalmaznak tartósítószert. A gyár adottságainak (termelő háttér, telephely, technológia, fejlett logisztika) köszönhetően cégünk a három legnagyobb zöldborsó és csemegekukorica konzerv feldolgozó és exportőr társaság között van magyarországi viszonylatban.A fő termékeink esetében a teljes termékpályát kontrolláljuk, a nyersanyag termeltetésétől kezdve a feldolgozás, csomagoláson át a kiszállításig, így csak egészséges, jó minőségű termék kerül fogyasztóink asztalára.

A felhasznált nyersanyagot Magyarországon termeltetjük szigorúan ellenőrzött körülmények között, így csak tiszta talajban és környezetben, frissen betakarított nyersanyag kerül a termékeinkbe.

A mezőgazdasági termeltetés programozására, ellenőrzésére és a betakarítási munkák megszervezésére erre a célra dedikált csapatot foglalkoztatunk. Ez lehetővé teszi a megfelelő fajta választék kialakítását, a szakszerű talaj kiválasztás, vetési terv és növényvédelem, valamint a kiváló minőségű nyersanyag termeléséhez szükséges egyéb feltételek meglétének ellenőrzését. Ugyancsak megengedi az egyedi vevői igények szerinti termék fejlesztéseket is. A száznál is több szerződött mezőgazdasági termelő partnerünkkel szoros és napi munkakapcsolatban vagyunk. A több ezer hektárt érintő mezőgazdasági integráció több száz termelőnek és azok családjainak ad munkát és megélhetést.

Környezetünk védelmét is kiemelt prioritásként kezeljük, korszerű biológiai szennyvíz előtisztító rendszerrel rendelkezünk. Ezzel lehetővé vált, hogy a legszigorúbb hazai és Európai Uniós előírásoknak megfelelő tisztaságúra előtisztított szennyvizet továbbítsunk a városi csatornába. A visszamaradt ún. szennyvíz iszapból pedig egy közeli biogáz üzemben gáz készítenek.

Termékeinket nemeztközi tanúsító szervezetek auditálják élelmiszerbiztonsági szempontból, valamint a minőségét rendszeresen ellenőrzik minősített laboratóriumokban. Emellett törekszünk a megváltozott fogyasztói igények kielégítésére, GMO mentes és Vegán élelmiszer előállítására. Így termékeinken megtalálhatja az „Ohne Gentechnik”, vagy a „V-Label” logókat is. Emellett termékeinek egy csoportja rendelkezik  ”Magyar Termék Nagydíj”-l is.

Termékeinket szívből ajánlom Önnek és családjának, melyhez jó egészséget kívánok!