Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kínálatunk

Adatvédelmi nyilatkozat

Adatvédelmi nyilatkozat
Az Ön által megadott adatokat  az EKO Konzervipari Kft. kizárólag a megrendelés teljesítése, a rendelési feltételek későbbi bizonyítása, illetve hírlevél küldése céljából tárolja. Adatait harmadik fél részére nem adjuk át, kivéve, ha az a szerződés teljesítése érdekében alvállalkozónkként működik közre, pl. futárszolgálat, aki az EKO Konzervipari Kft.-től kapott adatokat semmilyen formában nem jogosult felhasználni, tárolni, illetve harmadik fél részére továbbadni. Adatai kezelésekor a Személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 2011. évi CXII. törvénynek megfelelően járunk el.

Az információk tulajdonjoga 
Kijelentjük, hogy az EKO Konzervipari Kft. szellemi tulajdonát képezik az oldalainkon látható információk. A www.ekowebaruhaz.hu oldalainak tartalmát és a kialakítását nemzetközi és magyar törvények szabályozzák és védik. Tilos a tőlünk származó információk, cikkek árusítása, bármilyen formában történő megváltoztatása és ismételt megjelentetése. A megjelent anyaggal kapcsolatos minden további jogunkat fenntartjuk, és szükség esetén akár bírósági úton is érvényesítjük.
Aki a webáruházunkban regisztrálja magát, a regisztráció tényével az  az adatvédelmi nyilatkozatunkat és vásárlási feltételeinket  elfogadottnak tekinti, azokkal egyetért.